Mer om PMT

Att träna sitt eget mentala ledarskap eller PMT som det kalls den träningsformen som jag utövar är egentligen både träning på min inre själsliga kondition och laddar upp min inre mentala styrka. Jag tycker det vara viktigt om jag ska delta i detta härliga liv som jag lever att kunna må bra och välja mitt mående och kunna på ett lätt sätt ta emot alla motgångar som möter mig i livet. Jag kommer tyvärr aldrig undan det faktum att jag kommer att hamna i motgångar hela mitt liv med jämna mellanrum men frågan är hur jag ska hantera det. Tidigare i mitt liv har jag haft svårigheter med att hantera mina motgångar eller jag har flytt ifrån dem. Och som ni förstår då är det jätte jobbigt att vara i flykt hela tiden.

Därför tränar jag programmet varje dag till att kunna upprätthålla ett välmående i mitt liv.

Mitt enkla program betyder att jag utgår hela tiden från mig själv. Jag har skaffat mig en mycket bra självkännedom. Jag använder tillit och tro för att ta mina beslut och jag drivs inte av rädsla. Det betyder att när jag kan leda mig själv då är det så enkelt för mig att leda andra. Jag blir då så duktig att hantera relationer, vägleda och stötta andra, möta motgångar i grupp och lösa problem.

När jag som en framgångsrik ledare har skapat mig ett sätt att vara dvs ett förhållningssätt, ja ett enkelt hållningssätt till andra människor. Jag arbetar flitigt med alla hinder som kommer på min väg till att kunna kommunisera och relatera med andra människor. Jag tar itu med mina rädslor och min irritation och löser upp dem.

Men vad vinner jag på detta? Varför lägger jag ned tid att träna detta?

Ju om jag talar om egen erfarenhet då har min vinst blivit

  • Omtanke om mig själv. Jag tycker verkligen om mig själv i alla lägen. Jag känner mig värdefull i alla möten med människor
  • Jag har fått en tydlig distans till mig själv och som jag samtidigt tar ansvar för mitt eget liv och mitt mående
  • Jag jämför mig inte med andra, jag behöver inte tävla om att ha bättre materiella saker eller om att ha presterat bättre. Jag duger precis som jag är
  • Jag tar ansvar för mina relationer och känner mig trygg
  • Det blir så tydligt att andra människor tycker om mig på grund av att jag tycker m mig själv
  • Jag klarar av att göra misstag. Jag väljer att se misstag som en härlig utveckling och erfarenhet
  • Jag har mycket roligt i vardagen och känner mig gladare
  • Jag följer mina drömmar och sätter upp realistiska mål som gör att jag känner mig framgångsrik och jag kan njuta av mina framgångar både små och stora.
  • Min inre trygghet gör att jag kan säga NEJ när jag menar det och därmed säga ja till mig själv.

 

 

Hur gör du?

 

Trevlig helg

 

Delning?

Skulle du vilja dela detta med dina vänner? Tacksam