Föreläsningar

Här finns föreläsningar för de som vill utveckla sig själva

Jag håller föreläsningar runt hela Sverige. Jag brukar prata om olika ämnen som beror vårt eget inre mående, kommunikation, psykisk hälsa och ohälsa,alkohol och drogproblem, relationer. Mer information finns de övriga sidorna.

Jag har varit på föreläsning med Haffi och kan varmt rekommendera er att gå på dessa.
Haffi lär oss ett sätt att själva kunna förmedla glädje, tacksamhet och reflektion i vardagen.
Jag tyckte mig ha saknat verktyg hur jag skulle vända negativa saker och händelser som förföljt mig under en tid till possitiva
Där har Haffi gjort en stor insats för mig genom att lära mig vända det till min fördel istället för tvärtom.
På föreläsningar är Haffi noga med att möta alla olika människor och alla går därifrån med en känsla av att ha blivit sedda,bekräftade och hjälpta i de man eventuellt har fastnat i eller bara går därifrån med ett stort leende på läpparna och redo att möta morgondagen med större entusiasm och glädje än tidigarePaula

Paula Johnsson

Förskollärare och pedagog

Med värme och engagemang möter Haffi sin publik. Hans kloka ord och närvaro gör deltagarna medvetna om beteende hos både sig själv och andra. Haffis föreläsningar passar alla typer och målgrupper och hjälper deltagarna att få viktiga verktyg gällande självkänsla och självförtroende. Själv var jag helt lyrisk när jag gick från föreläsningen igår. Det var första men inte sista gången jag lyssnade på Haffi.

Camilla Ritzman Broo,

Socionom

Alla borde få sig en dos Haffi ibland…Tänk så mycket vänligare och gladare världen skulle vara då!
– Gläds med andras framgångar och lycka – delad glädje ÄR dubbelt så rolig! Avundsjuka smakar illa…
– Valet är ditt; se saker från den ljusa eller mörka sidan. Vilket är roligast?
– Känn tacksamhet! Jag lovar, hur hemsk dagen än har varit så finns det alltid något att vara tacksam över. Om inte annat att du faktiskt fick vakna på morgonen.

Brita Pantsar

VD , uppLEVA researrangör

Tack för en fantastisk trevlig och lärorik föreläsning igår. Haffi är en av de bästa inspiratörer som finns.

Mia Johansson

Ridlärare, hovslagare, uppfödare, Alfari Islandshästar AB

 

En föreläsning med Haffi är en riktig vitamininjektion, han är full av entusiasm och inspiration och bjuder på sig själv och sina erfarenheter. Han ser alla i rummet och ganska snabbt infinner sig en känsla av att han känner oss alla.

 

Vi får lära oss hur vi kan stärka vår självkänsla, att se det positiva även i misslyckanden och vända dem till lärdomar istället för att se dem som något negativt. Vi blir påminda om allt vi har att vara tacksamma för och som när man tänker efter är ganska mycket. Det är oerhört lätt att fastna i att tycka synd om sig själv, klanka ner på sig själv och att fokusera på det negativa. Haffi får oss med sin föreläsning att tänka om och vidga våra vyer. Detta är ju lärdomar som vi tar med oss i vårt dagliga liv inte bara i samspelet med hästen och i ridningen.

 

Jag går därifrån med känslan av att allt är möjligt, att jag kan om jag bara vill och tror på mig själv och ser det positiva med mig själv och allt jag har runtomkring mig. Jag är full av inspiration och ser fram emot att ta tag i vardagen med mina nya insikter.

Eva Westermark

Produktktionsledare