Mitt bästa Jag

Bli mästare på dig själv

En kurs för dig som verkligen vill växa och utvecklats

 

Mitt bästa jag.  Ta fram mästaren inom dig

Det finns människor över allt runt om dig som är utmärker sig på grund av de är duktiga på något som de brinner för. De gör helt enkelt saker som de är vill och längtar efter varje dag. Det kan både vara deras jobb eller fritidssysselsättning. Detta är människor som syns  över allt och som vi också beundrar och respekterar. Och dessa människor är också så härliga, kärleksfulla och omtänksamma. Jag är övertygad om att du skulle vilja vara en sådan person som har dessa egenskaper och jag är helt säker på att du skulle också vilja vara omtyckt respekterad av andra för vem just du är.

Vill du vara en sådan person som det går bra för i livet?.

Vill du vara framgångsrik, energisk och utvecklas jämt och ständigt?

Vill du ha riktiga vänner runt om kring dig?

Du kan lätt bli en sådan person och det vet jag och inte bara det, du behövs i samhället du som har tränat upp dessa egenskaper.  Såklart dessa egenskaper finns i varje människa men vi måste lyfta fram dem.

Skulle du vilja vara en av dem? Nu finns en möjlighet för dig att träna upp dessa egenskaper med mycket professionell hjälp och stöd. Mitt bästa Jag är en unik kurs som hjälper dig att utvecklas på två sätt

 1. På ditt personliga plan hur du vill vara som människa.
 2. På ditt professionella plan där du uppnår dina mål och drömmar.

Efter en genomförd kurs har du uppnått mätbart resultat i följande punkter

 1. Bra självförtroende och bra självkänsla
 2. Bra förmåga att hantera motgångar
 3. Bra förmåga att hantera relationer och lösa konflikter
 4. Bra förmåga att uttrycka dig
 5. Bra ledarskaps förmåga
 6. Ett nytt synsätt på livet.
 7. En drivkraft som gör att livet blir meningsfullt
 8. En massa nya härliga vänner som gillar att umgås med sådana som dig.
 9. Ett mycket roligt och innehållsrikt liv

Individer i världen som har uppnått resultat i sitt liv är mycket medvetna om att det är viktigt att kunna ta initiativ och genomföra sina mål. Dessa individer har tränat upp sitt ledarskap och kan uttrycka sig tydligt vad de vill och vad de behöver. Detta vet du säkert redan nu men kanske du behöver hjälp att komma igång med dessa egenskaper som redan finns i dig. På denna kurs kommer du att möta andra som vill något med sitt liv. Människor som vill växa och göra något spännande med sitt liv. Är du en av dessa människor?   På kursen kommer vi att träffas 1 ggr i veckan i 8 veckor. På kursen jobbar vi grupp tillsammans till att uppnå våra mål. Du kommer att ta fram dina oanade styrkor som du kan använda till att genomföra din mål och drömmar.

På kursen och lär vi oss och tränar vi upp grundprinciperna och nycklarna för att uppnå våra mål. Efter kursen står du på en stadig grund till att kunna utveckla dig oändligt och se dina häftiga talanger blomma   Allt detta gör att vi växer och utvecklas som individer och var säker på att din omgivning märker stor skillnad på dig redan i början. Ibland behöver du ta dig utanför din komfortson men det är då som du växer. Du kommer troligen att känna mycket stor lättnad, mod, inspiration, glädje och lycka efter genomförd kurs.

 

 

 

 

 

 

 

Denna utbildning är går att göra både i grupp samt individuellt. Det är samma upplägg på utbildningen men du lär att känna fler människor och får fler nya vänner om du gör den i grupp med andra. Naturligt visst kan det kännas lite läskigt i början men räkna med framsteg redan på första möte

Vill du veta mer eller vill du anmäla dig

Följ mig gärna på sociala medier

 

Vill du ha lite inspirations ibland?

Ta del av nya kunskaper och tips  inom personlig utveckling

Det gick utmärkt Välkommen