Den meningsfulla  kursen

#Mitt bästa jag

#Mitt bästa jag

Ta fram dina bästa sidor. En unik kurs där du kan påverka ditt liv till en härlig riktning som både mår bättre ochh fungerar bättre

#Mitt bästa jag

En kurs som kan påverka din framtid. Här får du ett mätbart resultat

Självkänsla

Mitt eget värde i mina egna ögon

Självförtroende

Tro på min egen förmåga att prestera

&

Att sätta upp mål

Alla mål ska vara mätbara tydliga och tändande

Relationer

Om jag har bra relation med mig själv lyckast jag bra att ha relation med andra

Vad är #Mitt bästa jag

Denna kurs är gjord för dig som vill något mer i livet. I denna kurs arbetar vi med följande saker.

* Självförtroendet

* Självkänslan

* Att sätta upp tydliga mål

* Relationer

 

Hur går det till?

Vi ses 3 timmar på kvällstid  varje vecka i 4 veckor. Vi får roliga enkla men utmanade hemuppgifter som vi ska arbeta med under veckorna. 

Vad händer på dessa kurser?

Under kursen då lär vi oss att enkel teknik att träna på till att få bättre självkänsla, bättre självförtroende, bättre drivkraft, mera mod samt en enkel metod att sätta upp och  att kunna fullfölja våra mål och drömmar

1.Vilka kan vara med på denna kurs

Alla som har ett intresse för att utveckla sin egen förmåga att fungera och må bättre

2. Jag har blivit mobbad rätt så mycket under mitt liv, kan jag få hjälp med det ?

Alla som har hamnat i mobbningssituationer i sitt liv är detta mycket bra kurs för att komma igång igen och inte låta tidigare händelse styra vårt liv 

3. Donec sollicitudin molestie malesuada.
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
4. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
5. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et.
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hej på dig

Tack för att du tar titt på min hemsida. Jag är övertygad om att varje människa använder bara en bråkdel av sin egentliga kapacitet och resurser till uppnå det bästa i sitt liv. Vetenskapen har bevisat gång på gång att vi skapar vår egen lycka med att träna på vår inre framgång. Tyvärr är det så att vi får inte lära oss i skolan att skapa inre trygghet och därför blir det så markant i samhället att många lider av låg självkänsla, för mycket stress hela tiden, onödig oro och dålig självbild. Men det som är så bra är att det aldrig för sent att ändra på detta. vi på glädjebanken har både kunskaper, erfarenhet, utbildningar som har gjort att vi har mycket bra kompetens att hjälpa andra ur denna situation. 

Vänta inte med att skapa dina nya framgångar. Anmäl ditt intresse nu

Vill du ha lite inspirations ibland?

Ta del av nya kunskaper och tips  inom personlig utveckling

Det gick utmärkt Välkommen