Kurser i personlig utveckling

För både privatpersoner och företag

Mitt bästa jag

En unik kurs för dig som vill utvecklast på riktigt

Självkänsla och Självförtroende

Vad är skillanden på Självkänsla och Själförtroende? En kvällskurs där du lär dig verktygen hur du ska träna upp din självkänsla och självförtroende

Mitt bästa jag individuellt

En 1 årig utbildning process inriktiad där du arbetar med både din självkänsla, självförtroende och målträning

Hej det är jag som är Haffi

VD Glädjebanken

Hej min vision är att göra allt vad jag kan till att göra världen lite bättre. Detta har jag haft som min vision från jag var lite barn. All min verksamhet handlar om att arbeta det med på insidan på oss själva för att både fungera och må bättre. jag har alla mina utbildningar i bagaget men jag har ochså min erfarenhet och mitt djupaste intresse för hur vi människor fungerar och vad vi kan åstadkomma med hjälp av vårt sinne. Jag vet och det är vetenskapligt bevisat att vi människor använder bara en bråkdel av vår kapacitet. Det gäller både mig och dig som läser detta.